X

BEDRIJF

Square Learning Solutions; méér dan een LMS ontwikkelaar!

Square Learning Solutions is in 2012 opgericht door van Hulten Software en IQ4Learning. Achter de weloverwogen gekozen naam van ons bedrijf zit een uitgebreide filosofie waarin betrouwbaarheid en transparantie centraal staan. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van software ontwikkeling en leertoepassingen te bundelen, zijn we erin geslaagd één verbindend leersysteem te ontwikkelen. Onderscheidend daarin is dat uzelf direct leercontent kunt creëren, invoeren en beheren. Daarnaast kan met behulp van de achterliggende interface elk bestaand systeem worden gekoppeld. Wij beperken ons niet alleen tot het ontwikkelen van de software, maar ondersteunen op verzoek ook bij het ontwikkelen en implementeren van efficiënte leeroplossingen. Bij Square Learning Solutions staat het behalen van doelstellingen en resultaat voorop. Wij realiseren dit voor u aan de hand van passende standaard en maatwerk oplossingen en uitstekende service.

MISSIE

Missie Square Learning Solutions

Onze missie is om organisaties alle mogelijkheden te bieden om het beste uit hun medewerkers te halen en medewerkers alle mogelijkheden te bieden om het beste uit zichzelf te halen

ONZE KLANTEN

Onze Klanten

Contactpagina

Neem gerust contact met ons op

Onderstaande gegevens kunt op gebruiken om contact met ons op te nemen. Ook hebben wij een contactformulier, waarmee u ons eenvoudig een bericht kunt sturen.

Contactformulier

Locatie :
Groenewoud 31
5151 RM Drunen
Telefoon :
Kantoor : 0416 - 820274
Openingstijden :
Maandag t/m vrijdag
Van 08:30 t/m 17:00